De concurrentie overtreffen

Geef uw autospuiters meer power met eenvoudigere toepassingen, betere dekkracht, hogere glans, snellere droogtijden, uitstekende resultaten en verbeterde milieuvriendelijkheid.

Telkens weer professionele resultaten


Op zoek naar de perfecte kleur?

Neem contact op


Wat we u kunnen bieden
RM banner ACCUEIL
Onze diensten voor u

Alles wat u nodig hebt om te slagen

AgilsXSauber

Hoge prestaties zijn alles


Autospuiters hebben behoefte aan de beste materialen en hoe, waar en wanneer tijdbesparingen kunnen worden gerealiseerd. Gemakkelijker aan te brengen, betere dekkracht, hogere glans, snellere droogtijden, uitstekende afwerking en verbeterde milieuvriendelijkheid zijn altijd de maatstaven geweest waaraan we al onze innovaties meten. Ontdek onze eco-effectieve Pioneer series.
R-M color 01

Ontdek onze kleurenexpertise


R-M biedt onmisbare hulpmiddelen met trendsettende kleuraanpassingssystemen zoals Color Explorer, Colormaster en tegenwoordig Refinity en Colortronic 12/6, zodat u toekomstige uitdagingen met gemak aankunt.
R-M expert 01

Uw ultieme business partner


De autoschadeherstelmarkt is aan het veranderen, maar door voortdurende innovatie en oplossingen van wereldklasse voor het spuiten van auto's blijft R-M nog steeds de lakpartner voor elk carrosseriebedrijf dat de beste wil zijn.
Breng uw bedrijf naar een hoger niveau

Verkrijg #EcoEffectiviteit met R-M

- CO2

met onze biomassa-balansbenadering

Onze producten worden vervaardigd met hernieuwbare grondstoffen, dus met minder CO2. Het betekent ook dat uw bedrijf nieuwe, duurzame klanten kan aantrekken, wat leidt tot meer werk.
- 20%

op materialen dankzij onze luchtdrogende technologie

Tot 20% lager materiaalverbruik - door te drogen op luchttemperatuur kunt u CO2 en energiekosten verlagen.
-60%

op uw energiekosten dankzij ons eco-effectiviteitsproces

Ontdek onze baanbrekende producten en oplossingen, die speciaal zijn ontworpen om carrosseriebedrijven te helpen hun energieverbruik met wel 60% te verlagen, terwijl ook de procestijden aanzienlijk worden verkort en het materiaalverbruik wordt verminderd.
Nieuw van R-M

Leg de lat hoger

PIONEER SERIES - Het assortiment ecologische vernissen, verharders, verdunners en additieven die u nodig heeft!
Nieuws

Het laatste nieuws van R-M

Emil Frey Racing R-M
News

R-M® zet samenwerking met Emil Frey Racing voort in 2023


3 april 2023 – R-M, het premium lakmerk van BASF, zet dit jaar de succesvolle samenwerking met Emil Frey Racing voort. De Emil Frey Group en R-M zijn al jaren vertrouwde partners. De Emil Frey Group, opgericht in 1924, is een Zwitsers familiebedrijf dat zich bezighoudt met de auto-industrie in verschillende Europese landen. Volgend jaar viert de Emil Frey Group haar 100-jarig bestaan.

26/06/2023

Radar schema
News

R-M lanceert nieuw radar- en sensoren e-learningprogramma voor OEM-schadeherstellers


Voertuigfabrikanten nemen steeds vaker ADAS-toepassingen en -functies van de volgende generatie (Advanced Driver Assistance Systems) op in hun auto's en vrachtwagens om bestuurders te helpen zich bewust te worden van hun omgeving, mogelijke bronnen van gevaar te detecteren, de kans op ongevallen te verminderen en meer.

05/06/2023

Over R-M

Succes stimuleert innovatie

R-M werd meer dan 100 jaar geleden opgericht in Detroit (VS), en speelt nog steeds een belangrijke rol in de ontwikkeling van de auto-industrie.
Technical team

Werk samen met R-M en verbeter uw bedrijfsresultaten

AgilisXSauber

Ontdek onze meest revolutionaire en complete reeks oplossingen