Samenwerkingsovereenkomst tussen R-M & Technisch Instituut Henri Maus | rmpaint
 
 
 
 
 
Nieuws
Samenwerkingsovereenkomst tussen R-M & Technisch Instituut Henri Maus

Achter de schermen werd er reeds lang aan gewerkt, maar nu is het ook officieel: vanaf 1 september 2021 opent het Technisch Instituut Henri Maus in Namen niet enkel haar deuren voor de schoolgaande jeugd, maar ook voor klanten van het autolakmerk R-M.
Net zoals in het opleidingscentrum in Bornem (Vlaanderen) zullen gespecialiseerde R-M-technici er op regelmatige tijdstippen praktische opleidingen aanbieden aan zowel beginnende als ervaren autoschadeherstellers. Uitgerust met voorbereidingszones, een spuitcabine inclusief Symach droogcassettes, een R-M-mengbank en al het nodige technisch materiaal is de school klaar om binnenkort van start te gaan.

De keuze voor Henri Maus kwam er niet toevallig. Naast het kwalitatieve opleidingsaanbod voldoet de locatie aan alle opgelegde veiligheids- en gezondheidsnormen en ligt het op een geografisch gunstige plaats om tegemoet te komen aan de opleidingswensen van klanten in het Waalse Gewest. Daarbovenop vindt R-M het belangrijk om blijvend te investeren in de opleiding van toekomstige autoschadeherstellers. Dat gebeurt niet enkel door financiële ondersteuning, maar ook door het doorgeven van de eigen know-how. Zo worden de technici niet enkel ingezet om eigen klanten op te leiden, maar ook om studenten te ondersteunen tijdens hun schoolcarrière. Op die manier toont R-M opnieuw dat optimaal wordt ingezet op belangrijke toekomstige ontwikkelingen.

 Meer details volgen zeer binnenkort.