R-M® VOOR HET PERFECT HERSTELLEN VAN DE MAZDA-KLEUR SOUL RED CRYSTAL | rmpaint
 
 
 
 
 
Nieuws
R-M® VOOR HET PERFECT HERSTELLEN VAN DE MAZDA-KLEUR SOUL RED CRYSTAL

Met het assortiment watergedragen lak van de lijn ONYX HD biedt R-M de perfecte oplossing aan zijn klanten voor het herstellen van de nieuwe kleur Soul Red Crystal gelanceerd door de Mazda Motor Corporation voor het gloednieuwe model CX-5. Naar aanleiding van deze primeur verkreeg R-M, een lakmerk uit het topsegment van de BASF groep, de kwaliteitshomologatie als leverancier voor het herstellen van deze nieuwe rode tint. Deze homologatie stelt R-M in staat om Mazda-verkopers en het bijbehorende netwerk carrosseriewerkplaatsen bij te staan, door waardevolle en efficiënte oplossingen aan te bieden op vlak van producten, kleurenkennis, diensten en opleidingen.


Het autolakmerk R-M wordt wereldwijd verkocht en biedt Mazda de technologie van watergedragen lak binnen de sector van de reparatielakken. “Mazda en R-M onderhouden al lang een goede samenwerking, zowel in Japan als wereldwijd", verklaart Oliver Birk, Directeur Key Account Management Europe van de afdeling Automotive Refinish Coatings van BASF. “Deze samenwerking is ontstaan omdat R-M in staat is Mazda producten te leveren van een superieure kwaliteit, technische bijstand, een spuitzeker herstelproces en een grondige kennis op vlak van de ontwikkeling van de kleuren." R-M geeft voorrang aan de behoeften van zijn klanten en geeft bijstand aan alle Mazda-verkopers die Soul Red Crystal moeten herstellen op de gloednieuwe CX-5, door producten en opleidingen van topkwaliteit aan te bieden om deze drielagenlak gelanceerd door Mazda Motors te kunnen herstellen. Een video over het herstelproces is beschikbaar op www.youtube.com/rmpaint.

 
 
By continuing to browse the website you are agreeing to our use of cookies to propose you the most relevant services and offers. For more details, review our cookies policy.
Click here and agree