Energiebesparing met R-M | rmpaint
 
 
 
 
 
Nieuws
Energiebesparing met R-M

De energiekosten gaan omhoog, laten we tegen die stroom ingaan 

Eco-effectieve technologieën vormen de kern van ons geavanceerde assortiment R-M producten en oplossingen. Ze bieden uw carrosserie een enorm besparingspotentieel door de stijgende energiekosten op een duurzame manier tegen te gaan. Met deze vermindering van het energieverbruik wordt ook de CO2-uitstoot verminderd en worden er minder vluchtige stoffen gebruikt in het proces. Het betekent dat eco-effectieve producten niet alleen geweldig zijn voor bedrijven, maar ook voor het milieu. Door gebruik te maken van R-M’s eco-effectieve technologieën, profiteert uw carrosserie van kortere procestijden en een verbeterde ecologische voetafdruk, een combinatie die uniek is in de markt. 

  

Nu kunt u sneller werken, minder materiaal gebruiken en meer energie besparen 

Het vinden van nieuwe en innovatieve manieren om energie te besparen is altijd de moeite waard. Maar met de huidigeenergieprijzen die de pan uitswingen, moeten carrosseriebedrijven zich nog bewuster zijn van hun energieverbruik. Daarom zijn we zo trots op onze baanbrekende producten en oplossingen, die speciaal ontworpen zijn om carrosseriebedrijven teondersteunen bij het tot 60% verlagen van hun energieverbruik, het aanzienlijk verkorten van hun procestijden en hetverminderen van het materiaalverbruik. Het positieve neveneffect: met R-M besparen carrosseriebedrijven niet enkelgeld, ze helpen ook het milieu te beschermen. 

  

Persoonlijk advies : 

Wilt u persoonlijk advies over hoe u energie kunt besparen in uw carrosseriebedrijf? Vraag ernaar bij uw R-M contactpersoon of neem contact op via 0800 20 018. 

Klik hier om onze brochure over energiebesparing te bekijken. 

Begin vandaag nog met besparen op uw energiekosten met de eco-effectieve oplossingen van R-M!