Best Painter Contest - Winaars van de International Finale 2022 | rmpaint
 
 
 
 
 
Nieuws
Best Painter Contest - Winaars van de International Finale 2022

R-M®, het premiummerk van BASF voor autoreparatielakken, heeft de winnaars van de 13de Internationale R-M Best Painter Contest bekend gemaakt. Andrea Albertoni uit Italië werd uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd, de 2de plaats ging naar Josephine Ellwein uit Duitsland en Masaya KATAOKA uit Japan kreeg de 3de plaats. Dit jaar reikte R-M ook zijn eerste Pioneers Award uit, een erkenning van de waarden van getalenteerde spuiters en hun sociale en duurzame waarden als jonge professionals. Het was de Duitse Josephine Ellwein die de award in de wacht mocht slepen.

"Dit jaar hebben we elementen van sociale, creatieve, digitale en duurzame aspecten geïntegreerd in de criteria voor de beste spuiter om ervoor te zorgen dat de volgende generatie spuiters is uitgerust met de juiste combinatie van vaardigheden. De technische experts van R-M hebben, onder de meest hoogwaardige wedstrijdomstandigheden, een reeks van zeven unieke, op vaardigheden gebaseerde taken ontworpen om de beste reparatie te garanderen op de meest efficiënte, duurzame en winstgevende manier", aldus Jamie Panter, Head of Global Applications Automotive Refinish Coatings Solutions bij BASF en hoofd van de jury van de internationale finale van de wedstrijd. "We hebben dit jaar een verbazingwekkend kaliber van spuiters gezien, een enorme toename in refinish knowhow, technische uitmuntendheid en precisie van vaardigheden als nooit tevoren en met de focus van R-M op digitalisering zijn de uitwisselings- en wedstrijdnormen verhoogd."

De afgelopen jaren werden nationale finales gehouden en op 28 en 30 juni werden de acht beste spuiters uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Polen, Portugal en Spanje verwelkomd in het R-M Refinish Competence Center in Clermont-de-l'Oise, Frankrijk voor het slotevenement. Alle finalisten streden in een reeks van zeven vaardigheids- en digitale taken, waaronder kleurlezen, efficiënte applicatie, smart repair, gezondheid & veiligheid en gebruik van verfgerelateerde producten. De wedstrijd werd ondersteund door R-M's premium en wereldwijde business partners 3M, ANEST IWATA, EMM by COLAD, SATA en RODIM, evenals Horn&Bauer, IRT by Hedson, METTLER-TOLEDO en siaAbrasives.

 

"De International Best Painter Contest, R-M's premium vlaggenschipevenement, is ontworpen om jong talent via een wereldwijd platform te ontwikkelen en te koesteren om zo de duurzame toekomst van vaardigheden in de refinish coatings industrie te verzekeren. We zijn erg trots op het hoge vaardigheidsniveau dat getoond werd op het gebied van creativiteit, digitalisering en duurzaamheid. Dit is de perfecte combinatie van vaardigheden bij het creëren van een pijplijn van talent voor onze klanten en voor de bloei van de industrie", aldus Fabien Boschetti, Director, Global Marketing, Automotive Refinish Coatings Solutions.

 

Tijdens de wedstrijd kwamen vertegenwoordigers van de media meer te weten over R-M Refinity™ , een veilig, cloudgebaseerd, digitaal oplossingsplatform dat een unieke en naadloze digitale ervaring biedt in digitale training, samen met R-M's kleurinformatiebeheer en softwareoplossingen. Toespraken van R-M's wereldwijde experts en van de premium business partners van het evenement illustreerden de innovatieve en duurzame impact van productontwikkeling op de markt. In het bijzonder toonde R-M eco-effectiviteit oplossingen, waaronder AGILIS, e'Sense, ambient curing technologieën en 's werelds eerste onthulling van de complete, snelste UV 2-laags smart repair proces demonstratie. 

 

Volg ons op Facebook @rmpaintBE en LinkedIn @R-M Global #BecomeTheNextPioneer #rmbestpainter2022